Windonet

Windonet is gevestigd in Enschede en is een dynamische onderneming die is opgericht in 1987. Het bedrijf begon als automatiseringsbedrijf en heeft vanaf 1996 onder de naam Windonet haar activiteiten gefaseerd omgezet naar Internet Service Provider.  

Over Windonet

vc

Samenwering Atricom

Windonet helpt u om de oplossing die u zoekt op het gebied van Internet toepassingen te verwezenlijken. We geven advies en denken met u mee over oplossingen voor uw specifieke situatie.

Door de uitstekende samenwerking tussen Windonet als internetprovider en Atricom als automatiseerder ligt uw gehele automatisering bij ons in vertrouwde handen.

De automatiseringsactiviteiten van Windonet zijn ondergebracht in Atricom Automatisering, om zodoende de Internet en automatiserings- activiteiten duidelijker van elkaar te onderscheiden. Onze dienstverlening omvat naast een gedegen analyse en een goed afgewogen advies ook de planning, deskundige uitvoering en begeleiding. 

vc

Persoonlijke kennismaking

Graag bekijken we samen de behoeftes van uw organisatie. Zo kunnen we u adviseren over oplossingen die interessant zijn voor uw bedrijf. Dat kost niets en levert u nieuwe inzichten op.

Kennismaken kan telefonisch of via onze live chat, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u ons weten wat uw voorkeur heeft?

Stel direct uw vraag

Direct via LiveChat

Of bel: 053 428 56 40

Of maak een afspraak

Kom vrijblijvend bij mij langs

 

Windonet

Josink Esweg 8a
7545 PN Enschede
info@windonet.nl
Bel ons

+31 (0)53 428 38 80

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Abonneer u nu op onze mailing.

© 2024 Windonet | Website gerealiseerd door Nubium. Laat het web voor u werken